Om os

 

OM S.O.C 24

S.O.C står for Security Operation Center og er en division i ComTeam, der som totalleverandør på IT-sikkerhed projekterer, bygger og servicerer IT-løsninger for virksomheder i alle brancher.

ComTeam blev stiftet af tre fagligt stolte ”IT-håndværkere” - der mener, at alle virksomheder, store som små, skal have mulighed for at få ordentlig IT-sikkerhed. Med ComTeam har vi derfor skabt en ekstern IT-afdeling, der kan tilbyde samme løsninger som en intern IT-afdeling.

Hos ComTeam har vi mere end 25 års erfaring med håndtering af hackerangreb, fjernelse af virus og IT-sikring af virksomheder. Vi betragter vores arbejde som et håndværk, og vi bestræber os hele tiden på at udvikle os, så vi kan være de bedste IT-håndværkere på markedet. Ikke kun for vores skyld - men for vores kunders.

 

S.O.C - din digitale vagtcentral

Hackerangreb er et stigende problem. Og når det kommer til mindre virksomheder, er spørgsmålet ikke, om de bliver angrebet, men hvornår det sker

Derfor har vi udviklet konceptet Security Operation Center - i daglig tale S.O.C.

Kort fortalt er vi en digital vagtcentral, der passer på din virksomheds IT-systemer på samme måde, som en vagtcentral passer på jeres butik. Det betyder, at vi:

  • Opsætter sikkerhedsgitter, der holder hackerne ude
  • Patruljerer og holder øje med potentielle trusler
  • Overvåger IT-systemerne indefra og slår alarm, hvis der er forsøg på indbrud, eller du bliver ramt af Ransomware, DDoS angreb, phishing eller andre skadelige IT-aktiviteter.
  • Rykker hurtigt ud og retter op på sagen, hvis der skulle ske indbrud
  • Tilbyder uddannelse af medarbejdere, så de kan identificere trusler, gennemsyn af mail osv.

Ligesom med vagtcentralen udformer vi en forholdsordre, der fortæller, hvordan vi skal reagere, hvis der opstår problemer. Det kan f.eks. være, at vi ringer til dig, stopper hackeren med det samme, eller en helt tredje mulighed.

 

”Uanset hvordan du sammensætter din vagtcentral, er der altid en sikkerhedskonsulent lige ved telefonen. Det betyder, at du aldrig er alene - nøjagtig som i de store virksomheder, men til en pris, du kan betale dig fra. ”

Skræddersy din IT-sikring

Med S.O.C 24 kan du tilpasse din IT-sikkerhed, så den passer til netop dine behov. Du bestemmer selv, om du ønsker hele pakken med bl.a. antivirus, firewall, overvågning 24/7, kontrol af e-mails og medarbejderuddannelse - eller om du kun ønsker enkelte ydelser.

Beskyt dine enheder
og hold onsindede
hackere ude

BESTIL HER

Konstant overvågning

LÆS MERE

Uddannelse af medarbejdere

LÆS MERE